Graphic Novel Percy Jackson #2 – Percy Jackson and The Sea Of Monster

Akhir akhir ini lagi marak banget yang namanya Graphic Novel ya, alias adaptasi novel ke comic. Nah salah satunya yang ikutan hype dari dulu adalah graphic novel series Percy Jackson. Gw adalah salah satu fans percy, namun untuk mengoleksi Graphic Novel ini rasanya ga kuat.. mahal banget harganya…jadilah pas ke BBW nyari2 ini.. di BBW satu nemu buku ketiga nya dengan kondisi mulus,, tp di BBW kedua lagi ga jodoh, dapet sih tapi kondisi covernya udah agak rusak.. tapi ga masalah lah ya,, yang penting dalem nya masih bagus.

Sinopsis (From Goodreads)

IMG_20170523_081217_946

Paperback, 128 pages

Published July 2nd 2013 by Disney-Hyperion

ISBN 142314550X (ISBN13: 9781423145509)

Edition Language English

Series Camp Half-Blood ChroniclesPercy Jackson and the Olympians: The Graphic Novels #2

Seventh grade has been surprisingly quiet for Percy Jackson. Not a single monster has set foot on his New York prep-school campus. But when an innocent game of dodgeball among Percy and his classmates turns into a death match against an ugly gang of cannibal giants, things get…well, ugly. And the unexpected arrival of his friend Annabeth brings more bad news: the magical borders that protect Camp Half-Blood have been poisoned by a mysterious enemy, and unless a cure is found, the only safe haven for demigods will be destroyed.

In the follow-up to the wildly popular The Lightning Thief, The Graphic Novel, Percy and his friends must journey into the Sea of Monsters to save their camp. But first, Percy will discover a stunning new secret about his family–one that makes him question whether being claimed as Poseidon’s son is an honor or simply a cruel joke.

Featuring a faithful adaptation by Robert Venditti, stunning artwork by Attila Futaki, and sumptuous colors by newcomer Tamas Gaspar, Rick Riordan’s blockbuster book comes to life in The Sea of Monsters, The Graphic Novel.

Review

Di Graphic Novel, kisah Percy Jackson ini terkesan di persingkat, banyak detail-detail yang ga dijelaskan sama sekali. Sepertinya memang yang diambil hanya kisah-kisah utama nya aja. Wajarlah ya,, soalnya kan comic, kalo ketebelan juga ga asik.. lagi kalau mau lengkap bisa baca langsung di novelnya XD

Gambar di Graphic Novel ini lumayan oke lah, walau dibandingin sama Graphic Novel nya Legend agak jauh hihi.. tapi ga masalah kok.. percy is always lovely *bias

Duh semoga di BBW yang akan datang bisa beli buku ke 1, 4-5 nya, amin

Anyway gw bingung mau nulis apa, jadi udahan dulu ya.. *dilempar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s